Advocaat Mr. Rob Schoonbrood

Ik ben sinds 2000 werkzaam als advocaat.

In mijn optiek dient een advocaat als vertrouwenspersoon makkelijk bereikbaar en aanspreekbaar te zijn. Het individuele belang mag niet als nummer zoveel, verloren gaan. Onder het motto "klein,... maar er wel zijn" ben ik uw persoonlijke raadsman, uw huisadvocaat.

In de loop van de jaren heb ik mij gespecialiseerd in zaken op het gebied van arbeidsrecht, huurrecht, familierecht (echtscheidingen) en andere civiele procedures bij het kantongerecht en de rechtbank. Ik verleen rechtshulp zowel aan particulieren als ondernemers. Principieel help ik ook mensen met een lager inkomen

mr. Rob Schoonbrood heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

 • Arbeidsrecht
 • Sociaal Zekerheidsrecht
 • Huurrecht
 • Personen- en Familierecht
 • Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

  Bij de Raad voor Rechtsbijstand is mr. Rob Schoonbrood geregistreerd als deskundige voor Arbeidsrecht, Huurrecht, Personen- en Familierecht en Sociaal zekerheidsrecht.

  De Raad voor Rechtsbijstand zal aan rechtzoekenden voor deze rechtsgebieden toevoegingen aan mr. Rob Schoonbrood verstrekken.

  Heeft u een conflict met uw werkgever over uw ziekmelding en re-integratie of dreigt er ontslag. Dankzij mijn jarenlange ervaring sta ik u bij met het juiste advies of actie.

  Ook sta ik met veel engagement mensen bij die problemen (conflicten) hebben met de overheid. Zoals met de sociale dienst bij een weigering of beŽindiging van de bijstand uitkering. Het UWV bij een keuring door een verzekeringsarts, afwijzing van een Wia of IVA, een WW of een Wajong uitkering. Problemen met de SVB met Anw uitkering. De WMO of PGB. Ik maak bezwaar en ga eventueel in beroep bij de rechtbank met u.

  Heeft u een probleem en kunt u wijze raad en hulp gebruiken, mail of bel mij, geheel vrijblijvend, ik wil u graag van dienst zijn.