Advocaat Mr. Lucienne Hermans

Sinds 2011 ben ik als advocaat werkzaam bij Schoonbrood Advocaten omdat ik net als het kantoor een veelzijdig en ondernemend karakter heb.

Een advocaat dient naar mijn idee betrokken te zijn en te staan voor het belang van de cliënt. Persoonlijke aandacht is hierbij mijn drijfveer. Ik ben sociaal bewogen en sta u graag bij in conflicten met de overheid. Hierbij kan het gaan om procedures over werkloosheid, arbeidsongeschiktheid of een gemeentelijke uitkering. Het gaat dan om bezwaarprocedures, beroep bij de rechtbank of indien nodig zelfs hoger beroepsprocedures.

Ook conflicten in het huurrecht of op arbeidsrechtelijk gebied hebben mijn bijzondere aandacht en zijn mijn werkgebieden.

Verder sta ik u graag bij in geschillen binnen het personen- en familierecht. Hierbij kunt u denken aan echtscheidings-, omgangs- en alimentatieprocedures. Als het mogelijk en/of gewenst is, dan zorg ik in het belang van beide partners voor een echtscheidingsconvenant bij een echtscheiding op gemeenschappelijk verzoek.

Opkomen voor uw belang of indien nodig, samenwerken om te komen tot een goede oplossing van het gerezen probleem, daar ga ik voor!

Ik sta u graag met raad en daad bij, mail of bel gerust voor een vrijblijvende afspraak.